Gość komatsu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Kto mi podpowie jakie dokładnie badania należy zrobić aby mieć pewność czy mam objawy nadciśnienia czy nie. Oczywiście nie mam na myśli samego mierzenia ciśnienia. Na pewno echo serca, EKG, Badanie dna oka czy coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ania05 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 A na diaska ci inne badania ?Przecież o tym czy ktos ma nadciśnienie czy nie decydują pomiary tegoż parametru .Można mieć żyły zatkane ,serce w rozsypce tudzież inne fajne rzeczy i mieć ciśnienie 120-80. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość komatsu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Chcę wiedzieć czy moje rzekome nadciśnienie poniosło za sobą jakieś spustoszenie w organizmie. Mówiąc ogólnie dla spokojności ducha. Poza tym wszystkie badania mam za darmo gdyż mam pakiet ubezpieczeniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość miluska Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Holter ciśnieniowy który monitoruje ciśnienie przynajmniej przez dobę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi