Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Po oblaniu przez zimne poty robi mi sie słabo

Gość andrzej

Rekomendowane odpowiedzi

... dzieja sie ze mna czasami. a mianowicie... po oblaniu przez zimne poty robi mi sie slabo po czym mam lekkie zawroty glowy, a wlasciwie to wszystko w tym samym czasie, tetno wzrasta, jestem oslabiony, mrowki biegaja po plecach i takie tam przymroczenia wzroku. co wiem. nie jest to uzaleznione glodem, jako ze nawet po posilku potrafi mnie to dopasc. zmeczeniem raczej tez nie. dopada mnie wieczorem albo poznym popoludniem. przechodzi natomiast po kawie lub drinku z dodatkiem alkoholu. trwa mniej wiecej 10-15 minut do pol godziny. ogolnie nieszkodliwe, gdyz pracuje w nominalnych godzinach ale jednak daje sie we znaki bo jest!!! prosze o ... no wlasnie - pomoc, info, kontakt. hmmm... juz umieram, czy to nieszkodliwa dolegliwosc kierowcy, albo moze niedocisnienie? no, sam nie wiem. do lekarza jakos mnie nie ciagnie. wole walnac sete i miec z glowy. dzieki
Witam mam 13 lat.Bardzo czest mo sie robi słabo czuje nagle ze jest mi goraco robie sie blada ale jak troche powietrza zlapie np wyjrze przez okno robi mi sie po jakis 7 minutach juz lepiej nie iem co mam robic jesli ktos wie to podaje moje gg 10059991 :)
Gość marzenamw20@gmail.com

Witam wszystkich którzy są prawie naokrągło zlani zimnym potem są osłabieni mają zawroty głowy i inne dolegliwości nie dające normalnie żyć .

Ja cierpię od przeszło 3 lat odwiedziłam wszystkich specjalistów i stanęło na tym że to popromienne nieuleczalne uszkodzenie układu nerwowego po radioterapii.

Jeszcze tylko pozostały mi badania krwi pod kątem raka krwi lub szpiku kostego ale Chematolog uważa że  chyba to uszkodzenie układu nerwowego.

15 lat temu przechodziłam radioterapię i to podobno ona uszkodziła mi układ nerwowy. Jeden z neurologów nazwał tą chorobę  "Uszkodzenie splotu nerwowego mózgu" i podsumował że jest nieuleczalna.

Ale nikt z Was nie wspomniał że przechodził radioterapię i teraz po przeczytaniu że macie identyczne objawy jak ja  bez radioterapii który podobno jszkodzila mi układ nerwowy ,  zaczynam się zastanawiać co to za choroba nas niszczy.

Ja straciłam wolę życia i mam już myśli o eutanazji bo te trzy lata to jeden wielki koszmar.Pozdrawiam