m2tak4r Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam. w maju tego roku zostalam pobita. poszlam do lekarza rodzinnego o skierowanie na przeswietlenie. dał mi tylko na kark i wyszło na nim: wyprostowanie fizjologicznej lordozy z naastepcza kifoza oraz zwezenie tarczy m-kregowej na wyskokosci c5-c6, c6-c7. oczywiscie wszystko zaczeło mine bolec bo pobiciu. rejestrujac sie do ortopedy (mowiac ze to po pobiciu czy nie mozna szybciej) powiedzieli mi ze dopiero za 2 miesiace mam rejestracje. no i poszlam do tego lekarza (ortopedy). najwazniejsza byla dla mnie obdukcja gdyz chce z tym isc na komisariaat. dany lekarz powiedzial ze nie moze pod tym postawic pieczatki (obdkucje) gdyz nie wie czy to bylo po pobiciu. skierowaal mnie do ortopedy w innym miescie. tam milei mnie skierowac do lekarza medycyny sadowej. ale stierdzil taamty lekarzze tu nic nie ma i zebym jechaala do domu/ no jak nic nie ma jak na karku cos wyszlo.i co ja mam teraz zrobic aby dostac tą obdukcje????? a co do karku mam jakies skrzywienie mam isc znomu do ortopedy aby podjal dzialania z leczeniem tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Te zmiany w szyjnym na pewno nie są wynikiem pobicia .A o obdukcji po takim czasie to możesz zapomnieć .Zmian jako tako nie da się wyleczyć można tylko rehabilitowac jesli ci dokucza ból .Takie zmiany ma połowa społeczeństwa . Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No jak to nie, jak po pobiciu zaczeło mnie bolec ;/ a ja juz wczesniej bylam u lekarza z tym. lekarz tez powiedzial ze jest cos co jest nienaturalnym urazem. chyba te zwezenie tarczy............? Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Po pobiciu nie mogłam podniesc reki choc troche do gory bo mnie strasznie bolała. czy ten bol moze byc spowodowany własnie od reki? mogło sie z nią cos satac? teraz mnie nie boli///.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi