zosia58 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Po operacji wszystko goi się prawidłowo,ale psychika się nie goi.Lęk przed chodzeniem,przed życiem .Nerwowość.Ogólnie apatia. Co dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Na pewno trzeba zwrócić sie do psychologa. ja co prawda nie przeszłam operacji by-passów, ale trzy operacje serca, wszysktie przed ukończeniem 18 roku życia. Trzeba cieszyć się tym, że się żyje, że można chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
robuch Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 3,5 roku temu przeszedłem operację wszczepienia by-passów. Niestety, w moim przypadku konieczna była pomoc psychiatry i psychologa. Pół roku zwlekalem z wizytą u tych specjalistów i teraz mogę powiedzieć, ze te półroku zaraz po operacji to był czas stracony. Dlatego nie ma co zwlekać i trzeba sobie wten sposób pomóc. Depresja i choroby serca to nie najlepsze połączenie. Zapraszam na mojego bloga POKOCHAĆ BY-PASSY na Wirtualnej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi