Gość eza Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 mój 4-letni synek ma zwężoną tętnicę płucną, czy ktoś ma namiary na dobrego specjalistę.ja jestem z Zielonej Góry ale interesują mnie także dalsze rejony CHORE DZIECKO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Malgorzata Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Zajrzyj na nasza strone internetowa www.sercedziecka.vmed.pl. W czesci o szpitalach sa namiary na Krakow, Lodz i Warszawe. Sprobuj tez zapytac na forum. Moze znajdziesz rodzicow dziecka z podobna wada. Pozdrawiam. Gosia - mama Marty (HLHS) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość eza Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 dziękuję Małgosiu ,właśnie znalazłam to forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Nie wiem nic o wadzie Twojego Dziecka ale wiem,że warto spróbować w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Tam miała operację serca maja córka - 4 latka. Mam dla tego miejsca wielki szacunek. Telefon do poradni kardiologicznej przy CZD: 022 815 17 09 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość eza Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 jadę 12 stycznia do jakiejś poradni w Nowej Soli jest blisko zobaczę co tam mi powiedzą.dzięki za numer tel. może się przyda(oby nie musiał) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 oto mój nr tel.0 888 368 103. Zadzwon koniecznie. Dam Ci namiary na Pania proferor z Centrum zdrowia dziecka. Wiem jak do niej dotrzeć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość artur Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 dopiero przeczytałem wiadomość,jezeli chodzi o prof.Kubicką to odradzam!!!!!!!!!!!!miałem synka który był przez nią leczony,zmarł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość martyna14 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 współczóje szczerze, a to suka... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość NIKA Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Podaruj sobie CZD w Warszawie.Zwróć się o pomoc do profesora JACKA MOLLA Z CZMP W ŁODZI.To jedyny mi znany instytut w Polsce do którego mam zaufanie-byłam we wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość amelka90 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Moja 2 miesieczna córeczka ma atrezje zastawki tętnicy płucnej, ubytek przegrody przedsionkowo komorowej całkowity nieprawidłowy spływ żył płucnych zespół aspleni prawostronne położenie serca, drożny przewód tętniczy czy ktoś może ma podobnie chore dziecko dodam że urodziła sie w 40 tygodniu ciąży z wagą 3490 z 10 punktami dopiero nastepnego dnia została zabrana ponieważ zaczeli podejrzewać sinicę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi