Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Samopoczucie po chelatacji

mirkant

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno warto spróbować chelatacji. Ja stosowałem najpierw doustną, bez większych rezultatów, chociaż choroba nie postępowała ,co mogło być jej wpływem. Ale od pewnego czasu stosuję chelatację czopkami, czuję się lepiej, a zwłaszcza lepiej chodzę. Przechodziłem zaledwie około 100metrów, teraz ok 300, a w tempie3-3,5 km/godz mogę iść stale.Wziąłem 30 czopków własnej roboty, co ponoć odpowiada 10 wlewom, do pełnej kuracji zaaplikuję sobie 120 czopków. Można je wykonać samodzielnie, wszystko odnośnie receptury można znaleźć w internecie. Czopki Ketalox lub Detoxamin kosztują ok. 7-8dolarów sztuka w USA, są bardzo drogie. Ja przesiedziałem w internecie może ze 100godz, musiałem wykupić dostęp do patentów, wykonać mnóstwo telefonów, w tym i za granicę. Są także trudności ze zdobyciem komponentów, chociaż w wielu hurtowniach są i to w cenie od kilku do kilkudziesięcu złotych za kilogram i to w worach od 10 do 46 kg. Kupno zaś 100-200gram jest trudne i bardzo drogie, dochodzą jeszcze przesyłki. W sumie jednak, nie licząc kosztów czasu, dostępu do patentów i telefonów, za nieco ponad 200zł. zrobiłem sobie 120 czopków. Oczywiście każdy może zrobić tak jak ja, więc nie zdradzę darmo tego co jest możliwe do samodzielnego zrobienia.