Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Brak oddechu i budzenie się w nocy z uciskiem w klatce piersiowej a nerwica

Gość justa55

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mam 17 lat od pewnego czasu mam problemy z oddychaniem nie mogę złapać oddechu.Często budzę się w nocy z poczuciem ucisku w klatce piersiowej mam problemy ze złapaniem tchu, pocą mi się dłonie i mam drgawki i kołatanie serca.Boję się tych napadów.Pierwszy raz miałam napad duszności dwa tygodnie przed rokiem szkolnym i trafiłam z tego powodu do Szpitala.Wczoraj ok godziny 12 w nocy też miałam ten problem wstałam z uszka i nie mogłam złapać oddechu.Jeszcze teraz czuje ból w klatce piersiowej i ból lewej ręki Proszę o pomoc nie wiem co mama zrobić strasznie się boję Z góry dziękuje za odpisanie.

Cześć nie jeszcze nie robiłam mam zamiar właśnie wybrać się do kardiologa.W szpitalu lekarka kazała zażywać mi magnez i miałam robione badanie na chormony tarczycy wyniki wyszedł dobrze.Czasem czuje się tak jakby to co wciągam do płuc to było poprostu za mało. Zobaczę co powie kardiolog ale mam złe przeczucia to na pewno nerwica.Od trzech dni nie chodzę do szkoły nie mam już siły.Od trzech dni czuje ucisk w klatce piersiowej nie mogę złapać powietrza.W nocy nie mogłam spać gdy się budziłam myslałam ,że się uduszę.Ból nie przestawał doszło takie dziwne uczucie w gardle jak by coś tam stało.Jak ty sobie dajesz z tym rade?Ja nie mam już sił.