Gość Tomasz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Zwracam się z ptrośbą o informację w sprawie wszczepienia bajpasów. Jestem świeżo po koronografi lekarze stwierdzili że pomóc mi może tylko wszczepienie bajpasów. Proszę jaki szpital polecacie i jak się tam dostać. Jak długo czeka się na operację i ile trzeba zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robuch Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam! Operację wszczepienia by passów przeszedłem w sierpniu 2008r. w Szpitalu im Strusia w Poznaniu. Operował mnie prof. Kalawski. Szpital, owszem, stary - ale myslenie nowoczesne, opieka wspaniała. Dziś normalnie pracuję i cieszę się życiem. Jesli Poznań - to polecam ten szpital. Polecam też mojego bloga na Wirtualnej Polsce *Pokochać by passy* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dunkaaa Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam a czy ktos moze polecic takie miejsce w woj.malopolskim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dannnka Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Sprobuj w Chrzanowie http://www.szpital-chrzanow.pl/52 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
LekarzIzabelaWiech Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam! Bez względu na rejon Polski, polecam oddziały kardiochirurgii w szpitalach uniwersyteckich/klinicznych ze względu na wysokie kompetencje pracującej tam kadry lekarsko-pielęgniarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Henryk z Elmshorn Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Tylko kliniki uniwersyteckie z natychmiastowym wyjazdem(do 14 dni po operacji) do dobrego sanatorium rechabilitacyjnego. Ja osobiscie polecam Klinike Uniwesytecka w Hamburg-Eppendorf. Jestem dwa miesiace po operacji a czuje sie jakby mnie nigdy nie operowano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi