Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry kardiolog i ginekolog w Warszawie do prowadzenia ciąży przy arytmii

Gość Avo

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Avo :) Otóż jestem obecnie w 35 tygodniu ciąży , polecam Ci zglosić się do Anina do kliniki zaburzeń rytmu serca , ja tam byłam u nich tydzień czasu, przede wszystkim zależy też jaką masz arytmie? To jest podstawowe pytanie. Ja mam arytmie komorową , prostą prawie 34 tys dodatkowych skurczy. Będąc tam skierowali mnie na badania na karową , tam Pani dangiel Joanna specjalizująca się własnie w zaburzeniach rytmu zmieniła mi CONCOR na metocard , gdyż concor upośledza przepływ krwi przez łożysko i NIE JEST WSKAZANY

Gdybym już miała szukać sobie jakiegoś lekarza, to raczej dałabym sobie spokój z prywatnymi wizytami (kosztują majątek) i z tymi na nfz (bo się nie doczekasz). Szukałam jakiejś alternatywy i wychodzi na to, że dobrą opcją jest wykupienie sobie takiego indywidualnego pakietu medycznego, jak np. pakietymedyczne.info.pl/pakiet-srebrny-indywidualny/ Wtedy masz w cenie regularne wizyty u ginekologa, wszystkie badania oraz dostęp do innych lekarzy specjalistów. Plus jest taki, że płacisz tylko comiesięczną składkę, a do lekarza dostajesz się bez kolejek.

Sprawdź sobie pakiet enel med zdrowa ciąża ten prywatny nie mylić z pakietem z pracy. Masz tam wizyty u kardiologa enokrynologa badania itd Masz wizyty szybciej i nie odcuwasz tak kosztów bo można sobie rozbić na raty płatność. I komfort w gabineicie nieporównywalny do wizyt na nfz no chyab że tylko ja tak źle trafiałam na wizytach na fundusz