Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Ostatnio zaczela dolegac mi dziwna dolegliwosc. Otoz od okolo tygodnia w nocy zaczelem sie budzic towarzyszy mi temu bol pod mostkiem w okolicy splotu slonecznego napady goraca zimne poty i na dodatek wrazenie jakby serce cos przeskakiwalo mi w klatce po kilkunastu minutach bol przechodzi. Nastepnie jakos ostatnimi dniami zaczelem odczuwac silny bol ucisk w okolicach dolku pod mostkiem jakby mi cos tam lezalo zazywalem krople zoladkowe i przechodzilo . Natomiast piszac ten post mam wrazenie jakby cos w klatce mi serce dziwnie bilo i skakalo . Dodam ze bylem u lekarza rodzinnego przepisal mi magnez nervosol i bisocard. Nie czuje jakies znaczacej poprawy ataki bolu pod mostkiem jak mialem tak mam natomiast co do bicia serca odczuwam jakis niepokoj lapia napady goraca wrazenie nie miarowego bicia serca. Co to moze byc prosze o jakas porade i pomoc... Pozdrawiam

Ile masz lat? Czy cholesterol i hormony tarczycy w porządku?Może ostatnio jakieś przezycia negatywne miałeś i teraz to ,,wychodzi.**...kto to wie....A na uspokojenie są dobre tabletki ziołowe złożone z czterech ziół [w tym melisy].Działają lepiej niż sama melisa.Nazwa :,,Tabletki uspokajające*Labofarm.Tylko trzeba systematycznie używać.Kupuje się bez recepty.

Nie martw się, nie jest aż tak poważnie jak zapewne sobie myslisz. Nerwica potrafi sie kamuflowac i przybierac postacie róznych chorób.Napewno te niepokoje sa najbardziej męczace.Poroś lekarza o odpowiednie leki,powiedz o tym niepokoju.powinien Ci dać skierowanie do psychologa lub psychiatry.Kup sobie .asparginian(serducho sie powinno troszke uspokoić, zarzywaj dużo ruchu na świerzy powietrzu zwłaszcza przed sne i najlepiej usuń czynnik stresogenny.potem lekarz przepisze ci odpowiednie leki i po niedługim czasie powinno ci przejść.nie martw sie na zapas tylko zacznij kontrolować swoje nerwy. pozdrawiam