Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne samopoczucie, zawroty głowy i pojedyncze mocne uderzenia serca

Gość dawid4

Rekomendowane odpowiedzi

Witamm mam cos takiego ze czuje sie jakbym niebył w tym miejscu co jetem i zwroty jakbym miał siee przewrócic ale nie trace koordynacji i kontroli dodam ze co jakis czas mam takie wrazenie jakby cos w klactce piersiowej oderwało sie przy tym mam pojedyncze mocne uderzenie serca wszystko bez bulu poza kłuciem z lewes strony klatki non stop

Ciezko opisać to samo poczucie jest tak że jak mam spory wysiłek to czuje sie dobrze a jak odpoczywam to sie zaczyna dziac od dzisiaj mam mocny ból w łopatkach po tym jak siedziałem i nagle poczułem jakbym dostał w twarz oczy mi uciekły do góry i czułem ze trace przytomnosc i bardzo głosne huczenie w uszach trawło to około 3 sec.poczym zaczeła mie strasznie piec twarz i coraz czesciej mam te łupniecia i wtedy staje mi serce na około 1.5 sec do lekarza ide jutro te postoje serduszka mam srednio od10 do 15 razy na minute jeszcze tydien temu mniałm 2 postoje na dzien kurka chyba sie koncze dodam jeszcze ze pracuje bardzo cieżko 12 godz 7 dni w tygodniu ostatnie wolne 1.5 miesiąca temu nastepne wolne 1 listopad podczas pisania łupneło mi w klatce 15 razy czy to jest bardzo grozne czy dam rade do badan

Witam mam problem od jakiegos czasu mam dziwne uderzenia serca i to sie nasila coraz czesciej to sie dzieje teraz to juz kilka razy dziennie serce jakby sie zatrzymuje na chwilke i takie mocne uderzenie ,myslalem ze przejdzie to mi ale jest coraz gorzej :(