Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry kardiolog dziecięcy w Warszawie

Gość madzier

Rekomendowane odpowiedzi

Madzier, a dlaczego to takie pilne? W Warszawie jest wielu prywatnych kardiologów, warto próbować zapisać dziecko w różnych placówkach. Są też ośrodki publiczne, np. na ul. Litewskiej, Działdowskiej. Jeśli u dziecka stwierodzno wadę serca, zapraszam na forum Fundacji Serce Dziecka. Są tam rodzice takich dzieci oraz dorośli z różnymi wrodzonymi wadami serca. Można uzyslać wiele praktycznych informacji.

No właśnie nic jeszcze nie wiem o co chodzi.Od jakiegoś czasu serduszko u malucha bardzo szybko bije( zwłaszcza w nocy mnie to niepokoi bo przecież śpi) w ogóle nie odpoczywa, wystarczy lekko dotknąć okolice klatki piersiowej a czuję jakby cała pierś waliła. Pediatra powiedział że to prawdopodobnie od astmy oskrzelowej ale już miesiąc dostaje leki na astmę i nic się nie zmienia.Dlatego też chcę znaleźć dobrego kardiologa

Gość jacykkarol

Świetnym kardiologiem jest pani dr Jadwiga Daszkowska-York. Ja u niej na wizycie z moja córeczką byłam w prywatnej klinice Medipark, gdzie w koszt wizyty wchodziło również badanie echo serca. Pani dr jest na prawdę świetna. Profesjonalizm i zaangażowanie z jakim podchodzi do pacjenta przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Szczerze mówiąc nie wiem czy przyjmuje gdzieś na NFZ, ponieważ do tej prywatnej kliniki mam bardzo blisko, więc już dalej nic nie szukałam. Pozdrawiam

Gość Piotruś

Moja córka ma wade serca i jesteśmy pod stałą opieką  pana Krzysztofa Mozola z enel-sportu (Myśliwiecka). Ciepły człowiek, majacy dobre podejscie do dzieciaczkow. Do tego ma wielkie doswiadczenie. Dzieki niemu nasza corka jakos sie trzyma.