Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drżenie, omdlenia, ciężka głowa i osłabienie a nerwica u nastolatka

Gość Problematyk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Problematyk

Witam.Mam chyba objawy nerwicy.Biorą od czasu do czasu persen ziołowy lek.Mam 15 lat.Nie daje rady poniewaz nie moge nieraz oddychac drzy we mnie mdleje prawie itd.W kosciele prawie zemdlalem.TO musi byc nerwica bo w domu nic mnie nie lapie tylko np w szkole w kosciele w czasie dlugiej drogi na mecz.Dzisiaj nie gralem na meczu bo podczas drogi juz mnie bralo i jak wysiadlem z autobusu nie dawalem rady.CIezka zamulona glowa slabe nogi rece ogolnie miesnie chwile pobiegalem to juz nie moglem powietrza zlapac,ataki lekow potrafie sie wystraszyc tym jak przebiegnie jaszczurka przez droge itd.To nerwica?Prosze bo nie daje rady.

Gość Problematyk

Badanie u kardiologa zrobione tylko mam zaburzenia przewodnictwa srodkomorowego przed ktore podczas wysilku dostaje ataki serca.Cukier w porzadku mam krew tez zbadana ekg zrobione co jeszcze moge zrobic.TO napewno nerwica bo w domu nic mi sie nie dzieje a np w kosciele sie stresuje czy jak jade na mecz to dziwne ze sie dzieje wszystko poza domem.W domu sie nie boje a poza domem mam w glowe zle nastawienie ze np nikt mnie nie uratuje albo rodzice mnie nie beda mogli uratowac jak bede umieral na meczu itd.