Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nadtlenek wodoru przy przewlekłej boreliozie powodującej silną tachykardię

Gość ona11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Choruje na przewlekłą boreliozę w związku z tyym ,że lekarze przez 10 lat nie mogli jej zdiagnozować mam problemy z sercem..organicznie jest zdrowe ale mam okropną tachykardię puls do 180 z byle czego pojawia się nagle.. przejde po schodach i wali jak śpie też ogólnie nie ma znaczenia co ja robię..mam mase objawów przez bóle głowy zawroty dusznosci, bóle w klatce piersiowej bóle serca. Doraźnie biorę bisocard ale nie chce takich silnych leków brac mam 24 lata tylko. Mam pytanie dużo czytałam zaczęłam terapie nadtlenkiem wodoru czy ktoś może stosował czy ktoś jest w stanie pomóc?

Ale ja mam niskie ciśnienie..ciągle jestem zmeczona mam okropne zawroty czasem mam puls 62 be tabletkli a za 5 minut juz 144..przeraża mnie ta ulotka pozatym leki chemiczne nie wyleczą mnie chcę coś co nie złagodzi objawów ale wyleczy. ogólnie dusi mnie coś w gardle byle co i już mi wali , mocne uderzenia albo nagle walnie raz dwa jakby miało wyjść coś strasznego..nie mogę nic robić dosłownie. Kiedyś nie było leków ludzie się leczyli ziołami własnymi sposobami i leczyli najgroźniejsze choroby. Czytałam ,że iele osób wyleczyło się nadtlenkiem wodoru czyt. wodą utlenioną z arytmii i problemow z sercem poki co biora to moje 2 koleżanki i obaczymy co z tego będzie. Boje się ,że serce się uzależni od bisocardu, brałam propranolol wcześniej le to szit straszny i wyrzuciłam do kosza strach to brać.

Do ona11 ja piłam nadtlenek wodoru ,,na arytmię serca u mnie z bardzo dobrym skutkiem ,ponieważ arytmii już nie mam,ale do tego stosowałam jeszcze BSM pozycja I.Jak zaczęłam pić wodę utlenioną to przy piątej kropli piątego dnia miałam przyspieszone tętno przez jakieś dwa dni ,ale przeszło i serce się wyciszyło mam książkę prof.dr.Iwana Nieumywakina wiec wszystko tam ładnie opisuje ..Najlepiej jak wszystkie dane o wodzie masz na bierząco ,bo zaczerpnięte wiadomosci z internetu na temat picia wody są czasami błędne a ksiażka na allegro kosztuje 24 zł .Zyczę powodzenia

Wo jesteś pierszą osoaba z arytmia jaka napisała ,że piła woda super ,że się odezwałaś.. książke przeczytałam i znow czytam bo już nie wiem sama;/ Ja na poczatku mialam takie ataki ,że po wypiciu puls 190;/ teraz juz coraz mniejsze i zastanawiam się czy ona pomaga naprawde i pomoże do tego draźnie biore bisocard.. Wode pije również na boreliozę i grzybice bo od tego chyba mam ta arytmię.. Dzięki za wpis i napisz co to jest to co dodatkowo brałas.

Do ona11 ja dodatkowo brałam jeszcze witaminy dr.Ratha (medycyna komórkowa) i stosowałam BSM pozycja I trzymanie ręki na głowie w odpowiedniej pozycji.Powiem Ci jeszcze że ja jak zaczęłam pić wodę utlenioną to przy piątej kropli piątego dnia miałam przyspieszone tetno ,generalnie proste czynnosci ,nawet chodzenie było uciążliwe z powodu tego wysokiego tętna ,ale miałam tak 2 dni i przeszło ,póżniej tylko cisza i spokój

Gość Alicja Krawczyk

Też mam boreliozę od roku. Piję zioła czystek, jak dotąd pomagały, ale teraz czuje, że to za mało. Miałam arytmię teraz już nie ale puls czasami jest wysoki. Piłam wodę utlenioną 5 lat i czułam się dobrze. Pózniej przestałam. Przerwa roczna. Teraz postanowiłam zacząć pić. Parę lat temu opowiadałam o wodzie utlenionej mojej koleżance chorej na cukrzycę. Zaczeła pić. Po roku dzwoni do mnie i dziekuje za wyleczenie cukrzyce. Okazało sie że po roku picia wody cukrzyca znikła. Nie nie miałam takiej choroby, ale wierzę że pomaga. pozdrawiam wszystkich