Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca i lęk po stosowaniu spalacza tłuszczu a nerwica serca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tutaj nowy nigdy nie mialem zadnych problemow z sercem az do pewnego momentu kiedys stosowalem spalacz tluszczu i wlasnie po wzieciu kapuslki dopadly mnie takie objawy jak : - serce mi walilo jak oszalale - tracenie swiadomosci ogromny strach jak przed smiercia - biegunka - wielka energia musialem chodzic po ulicy w lewo i prawo - cisnienienie przogromne jak by mi miala glowa zaraz wybuchnac i w tych momentach straszne omdlenie . wszystko trwalo okolo 4 godziny byly to najgorsze 4 godziny w zyciu , myslalem ze to kara az uzywanie takich specyfikow i oczywiscie zostalo odstawione na drugi dzien wszystko wrocilo do normy . Minely moze 4 miesiace i w ta srode cwiczac sobie normalnie na silowni czuje wlasnie ze te straszne uczucie czyli cisnienie wypelnia moje cale cialo i zaczyna mi sie robic slabo , strasznie wystraszony wstalem zeby sie przejsc i wtedy serce znowu wali jak oszalale i coraz slabiej proboje usiac lecz wtedy gasnie swiatlo i nadal musze chodzic juz nawet mialem mysl by do kogosc podejsc i poprosic zeby zadzwonil na pogotowie . objawy jakie wystapily to - - serce strasznie walilo -zimne poty -uczucie omdlenia -nadmierna bardzo dziwna energia - swiadomosc ze jak nie bede chodzil na nogach i usiade to wtedy umre - jak dojechalem do domu biegunka - najgorsze jest to ze jak np leze i chcem zeby to minelo to wtedy takie dziwne cisnienie idzie przez cale cialo i jak bym mial zgasnac i wtedy musze szybko sie zerwac i zaczac chodzic na drugi dzien od ataku od rana bol glowy , serce dalej dziwnie , omdelnia poty dziwny strach do bycia samemu w domu rece dretwieja dzis czyli na 3 dzien glowa dalej boli serce juz ok ale dziwnie obraz sie trzesie taki troche jak poza kontrola najgorsze to straszny strach przed powrotem caly czas chwytanie sie za serce sprawdzanie pulsu mysl o tym i wtedy zaczyna sie robic znowu gorzej . bardzo bym prosil jesli ktos mogl by mi cos doradzic czy to jest napewno nerwica poniewaz nie mieszkam w polsce mam zamiar specjalnie poleciec na tydzien i zrobic wszystkie mozliwe badania bo naprawde jest to bardzo nie mile przezycie .

witam, z ogromnym zainteresowaniem przeczytałam twoją wiadomość zamieszczoną na tym portalu. osobiście przeszłam takie samo piekło jak ty objawy te same ! poszłam do lekarza otrzymałam skierowanie na badania po odebraniu wyników lekarz stwierdził,że badania wyszły bardzo ładne tylko,że ja przez bardzo długi czas co ranek miałam ogromne bóle głowy,nie wiedziałam co się ze mną dzieje,miałam ciśnienie 160/90 pojechałam na pogotowie dostałam leki na obniżenie ciśnienia po czym opowiedziałam lekarzowi o tym,że zażywałam środki spalające tłuszcz tzw. *spalacze tłuszczu dla kulturystów i sportowców* lekarz powiedział,że mam natychmiast je odstawić tak też zrobiłam. wszystko wróciło do normy dopiero po baaardzo długim czasie . okazało się,że od tego spalacza dostałam nerwicę ! i to stąd te objawy. środek który zażywałam miał baaardzo silną dawkę kofeiny i działał meeega silnie pobudzająco. wiem,że nie mogę pić ani kawy ani herbaty ponieważ i to i to zawiera kofeina która,prowadzi do silnego pobudzenia i bólu głowy u mnie.