Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Do Monciaaa.. mam te same objawy co Ty ...trwa to od 4 lat-wszystkie badania są bardzo dobre,tarczyca ,holter też-nic nie stwierdzono!!!biegałam od kardiologa do kardiologa-stwierdzili ,że to może być napadowe migotanie przedsionków:( a mój przypadek nie ma podłoża (przeważnie to tarczyca za to odpowiada)....a to samo przychodzi:(- zapobiegawczo biorę aspargin,i magnez +melisa o każdej porze dnia:)czasami pomaga jak chcesz pogadać-pisz na gg 5722885

Witam dzisiaj byłem u lekarza na obowiązkowym bilansie który muszę oddać do szkoły tarczyca i ekg w porządku to na pewno nic z sercem czeka mnie wizyta u kardiologa dostałem skierowanie swoją drogą cieszę się z tego bo może rozwiąże się mój problem a jeśli nie to trudno będę z tym żył nic nie poradzę nie jest to może przyjemne iść do kardiologa ponieważ bardzo się denerwuje w placówkach medycznych i kiedy mam robione jakieś badania i mówią żebym się uspokoił to się jeszcze bardziej się denerwuje ale niestety czeka mnie ta wizyta chyba w kwietniu kupa czasu no ale trudno poczekamy :) Pozdrawiam wszystkich walczących z tego typu objawami.