smerfetka666 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam, Mam 23 lata. Korzystałam z tego forum wcześniej, ponieważ mam problemy z układem krążenia. Dostałam ogromną pomoc i wsparcie za co jestem bardzo wdzięczna. Teraz proszę o inną pomoc. Poznałam chłopaka, jednak niepokoi mnie jego stan zdrowia. Niestety nie chce mi nic powiedzieć. Jest bardzo szczupły. Ma poważne problemy z potliwością. Pot w sekundę potrafi mu ściekać strumieniami po twarzy. Około godziny 23 potrafi wymiotować i mieć biegunkę naprzemiennie, co 5-10 min przez 2 h. Martwi mnie, co to jest? Czy to jest HIV!? Bardzo proszę o poradę. Spróbuję z nim porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Niektórzy ludzie tak mocno sie pocą że pot ścieka im dosłownie strugami .Co do wymiotów i biegunki to powinien isc do lekarza ,może ma helikobakter albo wrzody albo zespół jelita drażliwego ,tego bez badań nie stwierdzi .Ale HIV ????skąd ci to przyszło do głowy ,bierze narkotyki ?Chyba nie ,mam nadzieję że nie . Cytuj Odnośnik do komentarza
smerfetka666 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dzięki za poradę. Czuję się już spokojniejsza. Porozmawiam z nim na pewno. Nie, nie bierze. Wszyscy mnie zaczęli straszyć, że to może być HIV. Sama w to trochę nie wierzyłam. Dziękuję za poradę :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość niki66666666 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Idź do lekarza ponieważ takie objawy mogą być przyczyną wielu, wielu chorób i na forum nikt Ci nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi