marco2006 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Witam mam pytanie mam odczuwam dolnej części pleców ból nie wiem czy to nie nerki robiłem wyniki krwi i moczu i wszystko jest w normie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Podejrzewam kręgosłup lędzwiowy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość asdfg Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Żeby zupełnie wykluczyć choróbska warto zrobić USG nerek z dopplerem plus tętnice.... Cytuj Odnośnik do komentarza
marco2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Cześć Aniu zrobiłem usg ale nadal mnie bebechy bolą powiedział ze zapalenie jelit znów lekarz mam już dosyć tych leków Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jakbyś miał zapalenie jelit,to miałbyś biegunki,nudności,skurcze brzucha,a ty piszesz ,że cię bolą plecy na dole.... może cię zawiało i wystarczy wygrzać.Spróbuj plaster capsiplast sobie przykleić.MOże to od kręgosłupa ...kto to wie....Jakby to były nerki, to przy waleniu pięścia po plecach by bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A skąd lekarz wie że to zapalenie jelit ......przecież na usg nie wychodza narządy rurowe w środku ....po objawach tylko ?Jakie prochy zlecił ? Cytuj Odnośnik do komentarza
marco2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Czesc Kasiu zbadał mi wszystkie orkany śledzionę .wątrobę .trzustkę .pęcherzyk żółciowy ,pzw,nerke lewą ,prawą ,aorte brzuszną . i powiedział że wszystko jest oki i mnie nic nie widzi żadnych leków mi nie przepisał dał numer do dr. od gastroskopi jest chirurgiem znów prywatnie skąd brać kasiore to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
marco2006 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Aniu pomyłka Kasia :) wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Nie szkodzi .Ale co co gastro jak ciebie w dole pleców boli ,nie rozumiem .Masz jeszcze jakies inne objawy ?Gdzie wg ciebie jest ten dół pleców mniej więcej ?Kup sobie maść ale poproś w aptece o skuteczną Traumel ,ketonal ,Wiprosal o wcieraj 3 razy dziennie w bolące miejsce plus rozgrzewająca poduszka lub termofor i śpij na brzuchu jak umiesz bo to rozlużnia mięśnie ledzwi .Gdyby bolały cię nerki to byś wył z bólu . Cytuj Odnośnik do komentarza
marco2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
marco2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Aniu mam jeszcze jedno pytanie jak robiłem badanie krwi i moczu jak bym miał RAKA wykazało by ?? że mam coś podniesione >> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Niestety podstawowe badania krwi i moczu nie dadza odpowiedzi na to czy ma się raka .Można mieć super wyniki i chorowac a można mieć wyniki do bani i być zdrowym .No i na odwrót też . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 O obecności nowotworu świadczy bardzo wysokie OB ,wysokie leukocyty ,krew w moczu .Ale tak jak pisałam wczesniej można mieć OB w normie i wszystko inne tez . Cytuj Odnośnik do komentarza
marco2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ahia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość miska Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Osobiście również mam problemy z kręgosłupem i plecami, mam pracę siedzącą, mój stan nie jest dobry, wciąż jakieś maści, szukanie pomocy, gimnastyka ale za dużych efektów nie ma. potrzebuje opinii na temat turnusów rehabilitacyjnych, czy ktoś już korzystał z takie formy rehabilitacji? znajomi korzystali z turnusów nad morzem, chętnie pojechałabym nawet teraz? znacie jakieś ciekawe miejsce, warte polecenia? przez tych moich znajomych polecono mi jedno biuro, jakiś konkurs teraz mają http://www.patrona.pl/konkurs/, ryzykować? gdybym chociaż jakieś opinie na ten temat miała, proszę pomóżcie, ktoś słyszał coś o tym? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lucynna Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dobrze udać się do jakiegoś sprawdzonego lekarza. Ja miałam podobny problem i leczyłam się w Centrum Medycyny Sportowej w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi