Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Badania i oczekiwanie przed ablacją

Gość Asiula

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!! Nie spodziewałam się tego!!! Byłam dziś na pierwszych konsultacjach u prof. Walczaka,a już za tydzień mam przejść ablację. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać!!! O tym, że będę musiała ją przejść wiedziałam, ale,że tak szybko...to NIE. Właściwie nie wiem jaki jest tego powód. Doktor nie wspominał nic, że jest tak źle (choć sama wiem, że różowo też nie). Nie kazał mi zrobić żadnych badań, spytał tylko czy szczepiłam się przeciwko wzw? Czy to nie dziwne? Wiem, że niektórzy przed zabiegiem muszą przejść całą serię badań.
O jakim skierowaniu mówisz? Do instynstytutu na zabieg? Mnie nic o żadnym skierowaniu nie powiedział. Kazał poprostu przyjechać za tydzień i położyć się w instytuie na alpejskiej. Gdzie w ogóle miałaś zabiek - w CKAnin czy w Instytucie Kardiologii?
Nie mialam jeszcze zabiegu, czekam wlasnie. Mnie powiedzial, ze mam sie zglosic do Instytutu na Alpejskiej 20.02, zaszczepiona i ze skierowaniem, wystawionym najlepiej na instytut. Badania ma zrobic jak juz tam bede. A potem ablacja ;)Ew. maja do mnie dzwonic, jesli wczesniej sie zwolni jakies miejsce w Centrum na Plowieckiej, wtedy tam mi kaza przyjechac. Pozdrawiam D.
Moze zrobia Ci je na miejscu w Instytucie? To nawet by bylo lepiej niz gdybys musiala latac i sama je wszystkie zalatwiac:) Tak mysle, ale zgaduje tylko. Ja tez mialam miec ablacje w instytucie i nie robic zadnych badan, a dzis zadzwonili, ze jednak mam sie stawic w CK Anin, i zrobic mnostwo badan. A bac sie nie ma czego, zespol ablujacy z tego co wiem jest ten sam i w instytucie i w CK.