Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mrowienie w dłoniach i głowie, napinanie mięśni przy nerwicy

Gość Maly Boniu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Maly Boniu

Witam, Mam problemen, tzn., nie bylem u zadnych lekarzy, ale z tego Co. Sam sie dowiedzialem, to nerwica. Objawia sie u mnie tym, ze czesto czuje mrowienie w dloniach i lewej czesci glowy i boje sie, ze powykreca mi konczyny, jak to sie juz kilka razy zdarzalo, tzn., wygladalo to tak, ze w pewnym momencie zaczynalo sie mrowienie w lewej dloni, Cora silniejsze i rozszerzalo sie na cala lewa reke, potem prawa, miesnie napinaly mi sie maksymalnie, nie bylem w stanie chocby wyprostowac palcow u dloniach, mozna powiedziec, ze skladalem sie do pozycji embrionalnej, nawet jezyk mi sztywnial wtedy, powieki oczu pulsowaly jakby je razic pradem, w glowie czulem, jakby wypelniala sie dymem, jakbym powoli tracil swiadomosc. gdy zdarzylo sie to pierwszy raz, bylem pewien, ze umieram,po pewnym czasie przechodzilo i teraz, kiedy znowu czuje chocby mrowienie w lewej czy prawej dloniach, boje sie, ze znowu mnie powykreca, mial ktos co*s podobnego ??? Pomocy ! Pozdrawiam ;)