Skocz do zawartości
kardiolo.pl

marco2006

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie mam 30 lat od 7 lat się leczę mam problem 5 dni temu zjadłem grzybki z lasku i sobie chyba wkręciłem ze zjadłem jakiegoś trujaka i od tamtej pory mam lęki że umieram ze coś mi się stanie od 3 dni boli mnie brzuch poniżej pępka cały czas jestem w strachu cały czas się nakręcam wydaje mi się ze jak bym zjadł trujaka to po 1 dniu był bym w szpitalu żona jadł i ciocia i nic im nie jest a ja się obawiam bolący brzuch i ze mi atakuje nerki i wątrobę już nie daje rady proszę o pomoc

Witaj Marco. Jesli się obawiasz, ze zjadłes trującego grzyba udaj sie do lekarza, zrób sobie badania w tym kierunku.Z tego co napisałes , ze te grzyby jadły inne osoby w Twojej rodzinie wygląda na to, ze były to dobre grzyby.Ale zdarza się, że coś w kims uaktywni głeboko skrywany ( wyparty) lek przed smiercią i wypadło na Ciebie.Mozesz od razu zająć się tym lękiem, żeby nie rozwinął się w Tobie,a w tym celu możesz spotkac się raz czy dwa z jakims terapeutą, który moze Cie ustawić do pionu.No i jeśli wyniki beda dobre, odpuśc sobie wkręcanie się w zatrucie. Pozdrawiam.

Mylisz się co do trującego działania grzybów .Niektóre toksyny kumulują się w organizmie i wychodzi to dopiero po latach ....to na początek .A tak żeby zupełnie cię nie dobić to gdybyś zjadł trującego miałbyś wymioty i to takie że nie mógł byś nawet na nogi stanąc ,biegunkę ,zażółcenie skóry i innego typu atrakcje.A z tego co piszesz to żona zyje,ciocia żyje i ty też a brzuch boli cię z nerwów ,więc daj sobie spokój i weż no-spę ,idz na spacer i nie wymyslaj .