olber1979 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wiyam. Stanąłem przed problemem wysłania ojca (69lat), na operację wszczepienia by-passów, zastanawiam się nad wyborem szpitala, będę wdzięczny za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
robuch Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witaj, Olber1979! Z jakiego województwa jesteś, służę informacjami dotyczącymi wielkopolskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomasz olber1979 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam, jestem z Rawicza woj. Wlkp., ojciec wstępnie umówiony jest na zabieg we Wrocławiu w szpitalu na ul. Kamińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
robuch Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja miałem operację 3 lata temu w szpitalu im. Strusia w Poznaniu. Operował mnie prof. Kalawski. Wszystko poszło OK. Szpital stary, z wyglądu nie robi milego wrażenia, ale opieka wspaniała. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
olber1979 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam ponownie, dziekuję za informację, jeśli można jeszcze zapytać jak wygląda sprawa rehabilitacji, oraz powrotu do aktywnosci, czy takie rzeczy jak gra w siatkówkę, czy uprawa ogródka wchodzą w grę po tego typu zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzysztof1 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Wymieniony przez Pana szpital we Wroclawiu jest to niepubliczny szpital,Dolnoslaskie Centrum Chorob Serca -Medinet,ma umowe z NFZ,polecam.Ja we wrzesniu ub.roku bylem operowany w oddziale tego szpitala w Nowej Soli,opieka pielegniarki,lekarze super.Przy wyjsciu po operacji ze szpitala otrzymuje sie skierowanie na rehabilitacje,kilka miejscowosci do wyboru.Ja proponowal bym Panu jednak nie Wroclaw a Nowa Sol,ja jestem prawie rok po operacji i jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
olber1979 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dziekuję za zaangarzowanie w dyskusji, bardzo pokrzepiajace słowa. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
robuch Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jestem 3 lata po operacji - pływam, jeżdzę na rowerze, tańczę w zespole ludowym, po prostu żyję normalnie. Gra w siatkówke po mniej więcej półroczny okresie oszczędzania mostka nie powinna stanowić problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
olber1979 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Bardzo dziękuję, to napewno zmobilizuje ojca do leczenia i rekonwalescencji, no i ja chyba będę dziś lepiej spał.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ooooooooooo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 A dieta ścisła maksymalnie czy można czasami sobie pofolgować np. wypijając piwo lub dwa w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MarekG Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Bez zastanowienia mogę polecić szpital miejski im. Strusia w Poznaniu. Europejski poziom, wybitni lekarze, bardzo pomocny personel. Operacje przeprowadzane na najwyższym poziomie, opieka pooperacyjna rzetelna i przeprowadzana z dużym zaangażowaniem. Na prawdę szpital na europejskim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
januszde Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 5 lat po by-passach w Ochojcu 13.11.2007. Operował Dr Żurek dziękuję MISTRZU. 100% skuteczności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ulagula Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Skonsultuj się z lekarzami z unicardia.pl . Oni z pewnością powinni Ci pomóc i doradzić z wyborem odpowiedniego szpitala. Życzę dużo zdrowia dla Ciebie i Twojego taty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andrzejssss Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jestem już po operacji, 4x by passy, robione miałem na Długiej 1/2 w Poznaniu, blok E, opieka, doradztwo ok. Dopiero1,5 m-ca po operacji, ale już i na spacerach widać poprawę..... Fachowcy tam są dobrzy, dziękuję przy okazji zespołowi kardiochirurgów i życzę im, dalszych udanych operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi