Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle brzucha, problemy z odżywianiem i silne bóle głowy

Rekomendowane odpowiedzi

Wykryto u mnie lamblie, dostałem leki, później po miesiącu miałem gastroskopie, wyszło zapalenie żołądka i przełyku, mam zaczerwieniony i podrażniony, dostałem leki gasprid, famogast cotix, przez 3 tygodnie brania non stop bolała głowa, całymi dniami. dziś skończyłem brać leki , nadal mnie skręca w brzuchu i okropnie boli głowa, czy to coś poważnego??czuje się czasami jakbym umierał, taki osłabiony a ponadto te bóle. czy mam iść do neurologa żeby dął mi skierowanie na tamograf ?? boję się i nie wiem co będzie dalej ?? mam 24 lata a te silne objawy mam od 2 miesięcy, wcześniej trochę mniej teraz bardziej ... :( miał ktoś podobnie ??

Może pomogłaby ci mieszanka ziołowa o.Klimuszki,którea jest na przewlekłe zapalenie żołądka i przełyku.Należy pic 3 x dziennie po szklance 20 minut przed posiłkiem.Zapoznaj sie też z dietą lekkostrawną odpowiednią dla twego zołądka. i ja stosuj.Wszystkie zioła po 50 gramów: -korzeń prawoślazu,liść podbiału,korzeń arcydzięgla,korzeń omanu, ziele tysiącznika,ziele srebrnika,ziele tymianku,liść szałwii,liść melisy,liść mięty pieprzowej,korzeń kozłka.Na czczo i przed snem pij len mielony.Dłuższa kuracja tą mieszanka ziołową pewnie ci pomoże ,tylko trzeba troche cierpliwości i spokojnie podejść do sprawy.Piciu ziół musi towarzyszyć odpowiednie odżywianie.Znajdż więc sobie dietę na twe schorzenie i tak sie odżywiaj.O ile sobie przypominam to z owoców surowych mozna jeść dojrzałe banany, czarne jagody,djrzałe winogrona. Dobre też jest jedzenie jabłek pieczonych [w całości ] w piekarniku.Jabłka pieczone sa bardzo delikatną potrawą.