Gość kuba Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Hey! Mam 21 lat. Nie piję, nie palę, zdrowo się odżywiam. Zdjęcie RTG wykazało u mnie powiększenie lewej komory serca. Mam czasami wrażenie, że ciężko mi się oddycha i muszę łapać głębszy oddech. Nie robiłem jeszcze EKG, tylko badanie krwi. OB wyszło 1mm po 1 godzinie (nie za mało?), reszta w normie. Nie męczę się w ogóle, choć jestem nerwowym człowiekiem. Rano czasami odpluwam wydzielinę (z płuc?), ale to jest chyba zw. z przeziębieniem, które z przerwami męczy mnie od listopada. Śpię spokojnie przez całą noc. A może to jest niewydolność lewokomorwa? Jakie są objawy tej choroby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Łukasz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Zrób sobie UKG i to coś wyjaśni, bo inaczej sie nie da powiedzieć co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość janek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 zmien lekarza proponuję psychiatrę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi