Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Lek obniżający tętno

Sulring

Rekomendowane odpowiedzi

Mozęsz spróbować tabletki ziołowe Labofarm -tabletki na uspokojenie -tak się po prostu nazywają .Tylko trzeba brać tak jak na pudełku i systematycznie to cię powinno wyciszyć i serce nie będzie pobudzone jak po marysi .A poważniejsze leki to tylko od lekarza ale chyba nie masz ochoty isć i się spowiadać :)

Gość esperanto

Jeżeli masz podwyższone tętno , to organizm woła o pomoc, przyczyny mogą być różne, serce, cukrzyca, tarczyca bez badań i konsultacji lekarza nikt ci nie pomoże to poważna sprawa. Ale o tym to dowiedziałem się niedawno.Też lekceważyłem

Wiesz to nie jest rozwiązanie brac przed czy po ......najlepiej nie palić bo można marnie skończyć .Nie zamierzam ci prawić kazań bo to twoje zdrowie ale no sam wiesz .Sama pale papierosy wiedząc co mnie może spotkać ...Bardzo dużo osób tutaj skarży się własnie na to że raz wzieli jakiegoś dopalacza i do dzisiaj nie moga sobie poradzić z waleniem serca więc chyba jest to jakiś długotrwały skutek uboczny tego gówna .Jesli chcesz spróbowac uregulować to serce to pół tabletki rano .Od razu mówię że nie jestem lekarzem więc bierzesz na własną odpowiedzialnosć .Jest to bezpieczny lek i przepisywany w nerwicach serca i zaburzeniach rytmu .Delikatnie obniża cisnienie i wyrównuje serce .Najlepiej idz do lekarza i powiedz mu o wszystkim ,chyba że jestes niepełnoletni no to wtedy może być problem .Zleci badania i byc może przepisze cos co wyrówna to serce .

Od czasu do czasu lubię zapalić i tego już nie zmienię :) Dopalacza zapaliłem raz i szczerze tego żałuję i nigdy nie powtórzę. Tabletek nie łykam w ogóle (tą zabrałem z szafki), ale chcę zapalić i zażyć tabletkę jednorazowo. Co do lekarza... myślę, że masz rację, ale boję się, że zostanę potraktowany jako ćpun i nie dostanę żadnej pomocy, zresztą niedługo po tym feralnym przypadku z dopalaczem miałem robione EKG, EEG i bieżnię i wszystko (poza lekkim nadciśnieniem) było *perfekcyjne*, oczywiście Pani doktor nie znała powodu mojego problemu...

No to skoro chcesz zapalić okazjonalnie to wez tabletkę przed kilka godzin żeby zdążyła zadziałać ....lekarz nie powinien traktować jak cpuna kogoś kto przyszedł i prosi o poradę ...chodziło mi o to że jesli nie masz 18 lat (a może masz) to będzie dym ,rodzice i takie tam . Równie dobrze mogliby nie badac i nie leczyć alkoholików ,palaczy i pań lekkich obyczajów :)A jak miałes badania i wyszły dobrze no to dobrze .Kilkakrotnie tu pisali ludzie którzy własnie po dopalaczu mają wariujące tętno .