Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, osłabienie, nudności i ból przy sercu przy obniżonej temperaturze ciała

Gość Mim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od dłuższego czasu mam zawroty głowy, jestem osłabiona, boli mnie głowa, mam nudności, szybko się męczę, nic mi się nie chce i czuję od czasu do czasu ból przy sercu. Mam 19 lat, 169cm i 55kg. Od zawsze mam obniżoną temperaturę ciała, ok 35,5*C, czasami niższa. Mam też jakiś problem z krzepnięciem krwi, jest rzadka i bardzo jasna. Co to może być? Mam już dość leżenia w domu, apatii i wiecznego wahania nastroju. Pozdrawiam.

Jeszcze nie, wybieram się na badania krwi. teraz właśnie leżę w łóżku, ciężko mi się oddycha, kłuje troche przy sercu, jestem czerwona na twarzy, aż mnie parzy, ostatnio nic nie jem, bo nie czuję się głodna, a jest mi niedobrze nawet po wypicu herbaty i kręci się wszystko... mama niezbyt mi w to wszystko wierzy, ale ja wiem, ze dzieje sie coraz gorzej...

Moze wymień jeszcze termometr na nowy bo 35.5 to jak trup więc raczej żle mierzy ci termometr ....zrób jeszcze hormony tarczycy ,no i wg mnie to trochę jesteś niedożywiona bo 169 i 55 kilo to za mało ...nie głodzisz się przypadkiem ?

Jestem po ekg i badaniu ciśnienia. 120/90 , a ekg, pani doktor stwierdziła, że niby nie ma tam nic aż tak niepokojącego, ale powinnam iść prywatnie do kardiologa [!?] i mam skierowania na badania krwi [morfologia, ob, tsh, cukier] i moczu.