Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Tabletki dodające energii bez recepty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Niedługo mam wycieczke za granice i szukam tabletek, które w jakiś sposób dodały by mi energii na cały dzień. Program będzie dosyć zajęty, dla tego szukam takich tabletek. Słyszałam o Rhadioli, co o niej sądzicie? Czy daje energii czy działa w inny sposób? Nigdy nie miałam do czynienia z takiego typu lekami. Co oprócz tego polecacie?

Gość Ewa30zToF

Delicja, a po co Ci takie tabletki? Chcesz sobie rozlegulować organizm, podnieść niebezpiecznie ciśnienie, zwiększyć ryzyko zawału? Każdy lek, a nawet zioła, czy suplementy diety, mają działania uboczne. Nie warto poo nie sięgac bez konsultacji z lekarzem. Energii dodaje długi sen, dużo ruchu na świeżym powietzu, warzywa i owoce. Po Ci więcej? jesli czujesz, że zabraknie Ci sił na tej wycieczce, to może na nią się nie wybieraj?

Istotnie, prawo pozwala obecnie na ochronę swojego dobrego imienia w sieci -- dobrze mówisz i właśnie dlatego post mój nie odnosi się expressis verbis do Twojej szanownej osoby tylko in gremio, do pewnej grupy niemądrych internautów, co podkreśliłem w ostatnim zdaniu poprzedniej wypowiedzi . Tyle prawo ... Merytorycznie słowny ping - pong na forach *koleżanko* dawno przestał mnie interesować ...

Nie rozumiem skąd tyle jadu w Twoich wypowiedziach . Na Boga nie rozumiem co do rzeczy ma moja mama , abstrachując od faktu ,że gdy byłem małym chłopcem nie było internetu ! ? Jestem facetem z krwi i kości , 42 lata , przedsiębiorca , mieszkam w Warszawie . Jedno z moich licznych hobby to komputery . Można bez problemu ze mną porozmawiać przez skype pawel_krystyna , nie mam nic do ukrycia . Przeszedłem liczne operacje sercowo naczyniowe , powodowane skutecznym chirurgicznym leczeniem rozwarstwienia typu A , całej Ao . Nie mam wykształcenia medycznego piszę i rozmawiam jedynie z pozycji pacjenta . Nie szukam przypadkowych znajomości (życie prywatne mam uregulowane ), skupiam się na rozmowie o operacjach dużych naczyń . Ostatnio pomogłem przez skype pewnemu panu . Tyle .