Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nierówne bicie i szarpnięcia serca

Gość anom

Rekomendowane odpowiedzi

Mój ojciec ma stwierdzoną arytmię. Czasami ma ona tak mocny wpływ, że co chwilę zatrzymuje mu serce i gdy minie ten moment zaczyna szybciej bić. Przy tym następuje szarpnięcie (wizualnie wygląda to jakby skurcz/CZKAWKA). Tyle mogę powiedzieć z tego jak opisał mi to ojciec. Jak to powstrzymać? Dodam, że ma nadwagę i jak sądzi nerwicę.

Ojciec wiele razy był u kardiologa, stwierdzili mu arytmie, przepisali jakieś leki, które nie pomagają, a tylko pogarszają i to wszystko. Szukam osoby, która ma podobne objawy i wie jak sobie z tym poradzić i zaprzestać tych *ataków*.

Przy arytmii serca zioła skutecznie wspomagają leczenie farmakologiczne.Ta mieszanka ziołowa ma w swym składzie zioła,które zmniejszają gwałtowną pobudliwość serca,działają uspokajająco na ukł. nerwowy,a tym samym łagodzą gwałtowne reakcje serca na różne stresujące sytuacje.SKŁAD:-kozłek lekarski 25g, marzanka wonna 20g, koper włoski 15g, mięta pieprzowa 15g, ruta10g, korzeń perzu 10g. łyżkę ziół zalać szkl. wrzątku, przykryć na 15 min. Przecedzić.Pić 3 x dziennie przez 3 tyg. i tydzień przerwy.Można spytać kardiologa czy może to pić.