Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne pieczenie w gardle i w klatce piersiowej.

Gość Kokos123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kokos123

Witam. Mój problem polega na tym że często mi sie odbija i podczas odbijania piecze mnie w gardle tak jak bym mial zgage. Mam caly czas chrypke ale to jest mutacja chyba bo mam 15 lat i teraz dojrzewam. W jeden dzien chociaz normalnie jadlem moze troche miej spadlem z wagi okolo 1kg.Jak przelykam sline to mi ciezko bo sie czuje jakbym w gardle mial kulke ona musi sie przestawic zeby ta sline przelacila. Mam jakby nieraz problem z oddychaniem ciezko mi sie oddycha.

Przede wszystkim powinieneś odżywiać sie wg. diety lekkostrawnej---nic tłustego ,smażonego,słodyczy,żadnych napojów gazowanych i kolorowych,jeść jagody,banany dojrzałe.Żadnych ostrych przypraw.Pić len mielony.BYć m oże oprócz problemów z żołądkiem masz cos z nerwami- na to tabletki labofarm-systematycznie.Posiłki muszą być małe a często.Pięć razy dziennie.Nie jeść oczywiście McDOnladów,frytek,pizzy,kebabów itp. śmieci,bo to szkodzi na żołądek.Zupa jarzynowa na obiad jest najlepsza,bo to warzywa gotowane.Zupy pomidorowej nie jeść,bo zakwasza żołądek.Na śniadanie twaróg biały+ jajko gotowane[ bez żółtka]- po tym na pewno nie będzie cię palić zgaga, bo to zasadowy odczyn ma.Zapoznaj się z dietą na żołądek [nadkwaśność] i dieta lekkostrawną.Dowiesz się co ci szkodzi.