Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie gorąca w całym ciele u nastolatki

Gość Dekdaskdasdk

Rekomendowane odpowiedzi

Może masz przewlekłe zapalenie zatok? Kto wie.....Zrób rtg zatok i bad. krwi OB,morfologię z rozmazem i CRP.I z wynikami do lekarza.Może pływałeś ,miałeś mokrą głowę i zawiało cię,albo na motorze, rowerze jeżdziłeś i spociłeś się i zawiało ci czoło,może jechałeś autobusem z pootwieranymi oknami i od przeciągu na zatoki zachorowałeś....To trzeba sprawdzić.Jeśli to zatoki,to trzeba je wygrzewać,dużo pić,robić inhalacje,brać lek na rozrzedzenie wydzieliny z zatok.Ale to lekarz musi zdecydować po badaniu.Laryngolog.Na zatoki dobrze jest wziąć serię naświetlań lampą solux[mozna wykupić [po kilka zł za jedno] w każdej przychodni rehabilitacyjnej ub w prywatnym gabinecie fizjoterapeuty. Już po kilku dniach wydzielina z zatok zaczyna spływać [zwłaszcza rano] i zatoki się oczyszczą.Ale to tylko moje przypuszczenie.Co ci jest musi lekarz stwierdzić.

Gość Autor123

Pływałem na stawie. Przez caly dzien dzien mialem duzo wody w uszach. Od pewnego czasu mam problem z uchem bo kolega mi sie wydar i od tej pory ktos sie drze np albo mam glosno muzyke to mi w lewym uchu bzyczy tak jakby mial muche w srodku. Tak brzeczy i tak strzela az boli.