Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady lęku i kołatania serca przy nerwicy

KAM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czytam wasze posty i widze ze nie jestem sama zawsze myslalam ze jestem niezniszczalna a i mnie dopadlo probowalam bez lekow ale coraz czesciej dopada mnie to cholerstwo.ostatnio poszlam z dziecmi do kina i mnie walnelo ale twardo siedzialam myslalam ze serce mi wyskoczy najgorszy jest ten lek i niepokoj czy czasami nie zejde z tego swiata dzis jestem drugi dzien na citalu zobaczymy co dalej z tego bedzie pozdrawiam wszystkich i zycze zdrowka

Witam:)chyba coś w tym jest:)mi również został przepisany lek Cital ale po konsultacji z kardiologami nie pozwolili mi go brać gdyż jest to zbyt silny lek i cena też wysoka:)w rzeczywistości go nie wzielam,zażywałam tylko xydroxyzyne i z czasem nawet ją stopniowo odstawiłam i jestem teraz tylko na herbatce melisce i tableteczkach ziolowych.Starałam się nie nakręcać i jakoś sobie sama podswiadomie z tym poradzić,nie twierdzę że jest wszystko w 100% ok bo mam lepsze i gorsze dni:)swoją drogą każdy lek innanej działa na kazdą osobę więc Tobie może on akurat pomóc:)Głowa do góry ..pozdrawiam:)

Naprawdę zdrowie jest najważniejsze, sama się o tym przekonałam, jak weszłam na stronę >http://smierc.org i sprawdziłam swoją datę śmierci to , aż się wystraszyłam. Od tego czasu inaczej spojrzałam na życie, zaczęłam o siebie dbać i moje serducho skorzystało na tym a w szczególności ja. dbajmy o siebie i nie lekcewzmy objawów nas niepokojących.