Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatania serca podczas wysiłku przy zaburzeniach przewodnictwa śródkomorowego

Gość Bobo123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Mam 15 lat i mam problem.Ostatnio zostalem przebadany u kardiologa wszystkie badania i nic nie wyszlo oprocz zaburzen przewodnictwa srodkomorowego. Otoz tak dzisiaj gralem w pilke na malym boisko orazu mowie ze to nie jest dla mnie cos nie wiadomo jaki wysilek bo gram codziennie. gram sobie spokojnie i nagle podczas oddechu nagly szmer lapie sie za klatke a tu uderzenia nie za bardzo mocne tylko takie bardzo szybkie pukanie.Uderzenia w style puk puk tylko szybko.Nie wiem co to moze byc kardiolog powiedzial ze z sercem ok wszystko zdrowe.

Te ataki sa dziwne serce bije bardzo szybko i nie da sie tego uspokoic a jak sie bierze maly oddech to czujesz jak w klatce puka mocno.To jest ze bardzo szybko sie ono tak jakby skurcza i rozkurcza odbija sie i wybija spowrotem zbardzo wielka predkoscia

Czestom podczas oddechu tak jakby dziwnie tak mi zacharczy i taki jakby skurcz sie dziwny pojawia szybki bez bolesny tak samo to wzystko mi sie stalo po tym dziwnym oddechu takim skurczy dotknelem serca a tu masakra a stalo sie to akurat podczas gry a nie podczas wysilku.