Karolina58 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Co robić przy zakwaszeniu organizmu? Jak można się go najprościej pozbyć? Co jeść, a czego na pewno unikać? Jakie mogą być ewentualne objawy zakwaszenia? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Myśle,że trzeba jeść to,co nie zakwasza organizmu.Na temmat diet musisz poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
barbarka Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Napisz jakie miałaś objawy ,bardzo mnie to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karolina58 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zaczęło się od bólu głowy, który *spacerował* od karku, po czubek, za lewe ucho, prawe... Do tego dochodziło tak jakby pieczące swędzenie głowy, wielkie wory pod oczami (mimo że spałam dobrze i przesypialam przepisowe 8-9 godzin), zmęczenie, rozdrażnienie, niechęć do życia, słaba koncentracja, smutek, problemy z wypróżnianiem. Po zjedzeniu białka (mam na myśli głównie ser lub mleko, pieczywo żytnie) lub niezdrowej, chemicznej żywności stawałam się bardzo pobudzona i nerwowa. Pojawił się także ból karku, który przypominał ból mięśni. Masaż *rozbijał* ból, ale on powracał. Nie było zaburzeń świadomości ani wymiotów, omdleń. Bólów brzucha także nie miałam, po pewnym czasie odezwała się nadwrażliwa od zakwaszenia lewa nerka. Ciśnienie i temperatura w normie. Ból potrafił wędrować, oj tak. Raz był na policzku pod okiem, bolał mnie także ząb lub zatoki, a nawet miejsca po bokach nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karolina58 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Głównie bolała mnie tylko głowa. Rzadziej wędrował dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi