Zmeczonybolem Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam , od pewnego czasu cierpię na bóle kręgosłupa , a dokładniej odcinek szyjny - miałem robiony rezonans magnetyczny , który wykazał skoliozę odcinka szyjnego. Jakiś tydzień temu zlokalizowałem konkretne miejsce bólu - gdy dotykam palcem tak w połowie krtani po lewej stronie czuje straszny ból ( uczucie opuchlizny , przeszywającego bólu ) , co mnie niepokoi to fakt , , że ta kość ( kostka) jest lekko skrzywiona na zewnątrz , a po prawej stronie normalnie zaokrąglona . Ból się pojawia podczas gdy dotykam tej skrzywionej kostki lub też gdy czasem zrobię jakiś gwałtowny ruch głową ( np. obrócę ją) pytanie - czy to jest od tej skoliozy ? do jakiego lekarza powinienem się skierować ? Ból jest do wytrzymania ale strasznie mnie męczy. Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Może ci coś poradzi fizjoterapeuta zajmujący sie terapią manualną....a także lekarz specjalista rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 To co ciebie własciwie boli kręgi szyjne czy krtań z przodu bo jeśli z przodu to to na pewno nie jest od skoliozy .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zmeczonybolem Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Właściwie to boli mnie z przodu krtań , na kręgi raczej sienie skarżę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi