Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Natręctwa, klucha w gardle i uciskowe bóle głowy a nerwica

Gość ktosia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 15 lat. Od jakiegoś czasu mam różne natręctwa np. kilka razy dziennie musze sprawdzić czy żelazko i prostownica jest wyłaczona (chociaż nikt jej nie włączał) , sprawdzić czy nie ma nic pod lóżkiem, za szafą itd. to baaaardzo uciążliwe :( ale jak powiem sobie *nie, nie sprawdzam* i kłade sie do łóżka to po prostu nie wiem jak to sie dzieje ale nie moge zasnąć MUSZE wstać i sprawdzić.. :( poza tym mam taka jakby kluche w gardle (czytałam że przy nerwicy coś takiego występuje) , uciskowe bóle głowy. od niedawna cięzko mi wziąć głęboki oddech i czuję taki lekki ucisk pod klatka piersiową. mam tez takie dziwne mysli ze mi cos jest i czasami chce mi sie płakać. poza tym kiedys mialam taka fobie poniewaz jestem niska i nie chcialam wychodzic z domu. przeszlo mi to. teraz znowu mam ze jestem za gruba. odchudzam sie. niraz stoje przed lusterkiem i poprostu zaczynam plakac.moja mama mowi ze ja przerażam i że w końcu zapisze mnie do psychologa. ale nie wydaje mi sie ze mi to pomoże.