Gość Kaes Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam, jakieś 4 dni temu zostałem pobity jestem spuchnięty w okolicach oczodołu, spuchnięty nos i lewy policzek. opuchlizna powoli schodzi, ale cały czas mam odrętwiałą lewą stronę i czubek nosa, lewy policzek, lewą stronę górnej wargi i lewą stronę górnego dziąsła. Byłem u chirurga zrobił rendgen, kości są całe. a na odrętwienie powiedział tylko tyle że *może być*... zaczynam sie martwić, wiecie coś o tym? :( prosze o jaką kolwiek pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Siniaki szybciej schodzą jak smaruje się arcalenem,najpierw robią się zielone,potem żólte,w koncu znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kaes Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 O siniaki i obrzęk się nie martwię bo już powoli zaczynają się goić, chirurg zalecił mi smarowanie *lioton 1000*. Tylko to odrętwienie, narazie wogóle nie czuje żeby jakoś ustępowało... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Michalzdw Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ja mam taka samą sytuacje minął tydzien po pobiciu i caly czas czuje odretwienie nie wiem juz co z tym robic mam tak samo lewy polik czubek nosa i warga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sand Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 I jak chłopaki przeszło ? jak tak to po jakim czasie ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi