Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból brzucha, bezsenność, nocne poty i osłabienie a nerwica

Gość zaklopotany

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zaklopotany

Witam Mam problem ze zdrowiem od stycznia postaram się krótko opisać. W styczniu miałem dziewczyne lekkich obyczajów no i od tego czasu zaczęły się problemy ze zdrowiem. Pierwsze objawy nocne pocenie się koszmary... Po całowaniu się z nią gwałtowne pogorszenie samopoczucia (pierwszy czy 2 raz gdzie się z nią całowałem pozniej sex i tego już nie odczuwałem) Biegunka trawała z tydzień poźniej przeszło Bółe stawów mięśni, senność Natomiast pozostało do dzisiaj Ogólny zły stan samopoczucia, pamięć strasznie marna podczas rozmowy nie pamiętam co mówiliśmy na początku albo niektórych rozmów wogóle nie pamiętam-idzie zwariować! ból głowy Oczy całe czerwone bylem u okulisty zapisał jakieś krople trochę pomogły ale takie grube żyły pozostały Nocne pocenie musze koszulke w nocy ściągać całą mokrą Bezsenność lekarz zapisał coś na nerwice trochę lepiej się spi ale ten lek otumania Dzisiaj po pizzy tzn nie tylko dzisiaj zauważyłem nagłe osłabienie, ból brzucha no i biegunka już się trochę uspokoiło no i od dzisiaj ból lewego jądra tylko nie wiem czy to po upojnej nocy z dziewczyna czy coś innego... Prosze o opinie