anngor Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dr. nauk med Piotr Kołsut..najwspanialszy człowiek jakiego spotkaliśmy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 A ja chwalę prof. Jacka Różańskiego :-) Dwa razy mnie operwał, w 1998 roku :-) Ponoć tylko on się odważył na ten krok... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość damis Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A ja chwalę kardiochirurga docenta Kuśmierskiego, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość teska Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mnie też operował profesor J . Różański 14 lat temu. Operacja trwał aż 11 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszka721072 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dla mnie profesor rozanski to super gosc.... dzieki niemu moj maz zyje..bardzo na pomogl. Cytuj Odnośnik do komentarza
alicjan Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 I tak najlepsza dr Pastuszek-Tyc.Profeska pelna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość A Och Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Doktor naprawde godny polecenia i wspaniały człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piotr57j Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Licytacja jest nie potrzebna Wszyscy są wspaniali Piotr57 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość STS Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Potwierdzam wypowiedzi, że Pan Piotr Kołsut jest wspaniałym człowiekiem, profesjonalnym fachowcem w tej dziedzinie. Byłem pacjentem w 2016 roku, operacja trwała kilkanaście godzin, ale dzięki zaangażowaniu, wiedzy i umiejętnościom Pana doktora Kołsuta wszystko się udało. Dziękuję Panie doktorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Krysia Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 A gdzie prywatnie przyjmuje dr Piotr Kolsut? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RP68 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Dr Kolsut rzeczywiście wspaniały lekarz ,a przede wszystkim człowiek. Profesjonalista w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi