avatar
autor IP: 127.0.0.**

Witam.wizytę u lekarza mam dopiero za kilka dni a chciałabym wiedzieć jak najszybciej czy mam się czym martwić.
A więc:
LYMPH% 38,3% ( norma 20,0-40,0 )
MONO% 8,3% ( norma 4,0-10,0 )
EO 0,06 ( norma 0,10 -0,60 )
EO% 0,8% ( norma 2,0-5,0 )
RBC 5,19 ( norma 4,0-5,0 )
MCV 81,1 ( norma 80,0-96,0 )
MCH 27,4 ( norma 27,0-33,0 )
PDW 13,6 ( norma 6,1 - 11,1 )
MPV 11,8 ( norma 8,8 - 12 )
P-LCR 39,9% ( norma 6,0-24,0 )
NRBC 0,00 ( brak podanej normy )
IG 0,01 ( norma 0,00-0,03 )
IG% 0,1% ( norma 0,0-0,3)
OB po godzinie we krwi cytryn. 4mm ( norma 5-15 )
Vit D3 20,58 ( norma 20-60)

Odpowiedzi znajdują się poniżej

Twoja odpowiedź