123eu
Informacje o użytkowniku 123eu.
| imię (i nazwisko): |
Renata Węgiel |
| wiek: |
41 |
| miasto: |
|
| rejestracja: |
2009-10-05 09:53:00 |
| logowanie: |
2010-09-02 14:31:15 |
| informacje: |
|
Kontakt z 123eu
| e-mail: |
ukryty |
| gadu-gadu: |
nie podano |
Wątki 123eu
Wątki założone przez użytkownika 123eu.
Odpowiedzi 123eu
15 ostatnich odpowiedzi (postów) napisanych przez użytkownika 123eu.
123eu,
2010-08-31 14:03:07, w:
Nieustanne zawroty głowy i nerwica lękowa
» ostatni postW zasadzie mika boję się już czytać co komu dolega , bo u mnie tak jest, że zaraz to samo mnie dopada. Wolę czytać jak sobie pomagać i jak się wspierać, nawet moim znajomym mówię żeby przy mnie nic nie mówili o żadnych choróbskach. Ja polecam forum pani jadwgi szpaczyńskiej. Jest wiele fajnych i ciekawych porad. U mnie póki co leje, deprecha niebawem murowana. Pozdrawiam hejka :::))))
123eu,
2010-08-30 11:30:33, w:
» ostatni postCholera tylko z czego tu się cieszyć , urlop okey nawet zawrotów nie było a po powrocie do pracy znowu to samo. Już myślałam , że wracam * do żywych * a tu dupa:::((((((A Tobie nika polecam * Lesia * Chmielewskiej na odstresowanie - ja usmiałam się do łez. Pozdrawiam :)
123eu,
2010-08-26 09:43:27, w:
» ostatni postHalo jest tam kto ? Co się z Wami kochani dzieje , wszyscy wyzdrowieli ?
123eu,
2010-08-09 12:44:10, w:
» ostatni postDzięki Franek co odpowiedź i zyczę duzo zdrowka :)
Hej a co z resztą ? zyjecie ?:::)))
123eu,
2010-08-04 09:24:57, w:
» ostatni postHej Franek ! Jakie miałeś objawy, bo z tego co wiem to badanie na helicobacter robi się przy problemach z żółądkiem i co to za badanie chlamedia. A i jeszcze jedno wiem , że na helicobacter można było kupić test w aptece ? Pozdrawiam
123eu,
2010-07-08 09:41:51, w:
» ostatni postHej kobitki ! A ja po dwóch tygodniach luzu zwiazanego z dobrym samopoczuciem znów odczuwam zawroty głowy. szlag mnie chce trafic, bo myślałam, że jestem na dobrej drodze do wyjscia z tego paskudztwa. Byłam taka sczęśliwa , no i ........Chyba nie jest nam dane za bardzo się cieszyc, bo ja zauwazyłam, że jak się tak dzieje to zaraz jest gorzej. Mąz twierdzi, że to wpływa zbliżającego się wyjazdu na urlop. Znacie to im dalej od domu tym gorzej - prawda ? Do miłego pa :::))))
123eu,
2010-07-02 14:31:16, w:
» ostatni postHej kochane ! Witam Was serdecznie. Kiedy zakładałam ten watek myśłałam, że jestem sama z tym problemem , widzę jednak ,że jest nas coraz więcej. Wiem , że takie wygadanie się przez internet bardzo pomaga, bo mamy podobne objawy i lęki i nikt inny nie zrozumie tego co czujemy. Ja aktualnie czuję się nieco lepiej choć do ideału jeszcze daleko. Bywała ciężko , a nawet bardzo ciężko. Przez te cholerne zawroty nie miałam ochoty na nic. Wszystko co robiłam było przymusem, ale podobno to jest jakaś tam droga do wyjścia z nerwicy. Zajmować czymmolwiek myśli, a jeżeli się pojawiają i to najczęściej te pesymistyczne - zamieniać je na pozytywne. Wiem jest to cholernie trudne, ale myślę, że mi pomogło. Do tego psychoterapia i dobry psycholog. Ostatnio moja pani zaleciła mi oddychanie przepona. Na wdechu liczyć do 3, potem wstrxzymać oddech na 3 i wypuszczać powietrze też na 3. Potem stopniowo zwiększac do 4,5,6. Ważne jest to , by odddychac przeponą , bo wtedy bardziej dotleniamy cały organizm. Spróbujcie - polecam . Do miłego :::)))))
123eu,
2010-06-21 15:22:26, w:
» ostatni postJasne kochana pisz do nas, po to tu jesteśmy. Wiem co czujesz, bo tez od lat męczę się z nerwicą. Bywały momenty, że ostawiałam leki ,ale nerwica wracała i to najczęściej w najmniej spodziewanym momencie. Musisz małymi kroczkami zaczać wychodzić z domu, codziennie jeden krok dalej. Wiem , że jest to cholernie trudne, ale nie mamy innego wyjścia, by nie dac się zwariować. Chyba nie pracujesz, ja niestety muszę, choc karuzela czasami straszna jakoś daję rade. Spróbuj psychoterapii może ci pomoże. Poczytaj sobie jak masz ochotę nasze posty a także watek * z nerwicy mozna się wyleczyć * pani Jadwigi Paszczyńskiej. Będę jutro na forum więc się napewno odezwę. Hejka ::::))))))
123eu,
2010-06-15 14:42:56, w:
» ostatni postNo i super :::) Ja z kolei mam wspaniałego męża , którego bardzo kocham i zależy mi na tym bym była taką zwariowaną krejzolką kiedy mnie poznał. Staram się jak mogę i jest bardzo ciężko. Chociażby każde wyjscie czy wyjazd jest dla mnie bardzo stresujace, ale żeby nie robić mężu przykrości nigdy nie odmawiam. Ja też zyję nadzieję, że w końcu mi si ę uda czego i Wam kochani życzę :::)))))
123eu,
2010-06-15 08:17:57, w:
» ostatni postHej czarnulka ! Jak miło, że zawitałaś na forum. Należą Ci się duże brawa - super ,że odstawiłaś leki :) Ja jestem juz od dwóch lat bez prochów, też sięgam tylko doraźnie. mam takie momenty kiedy zawroty daja mi się nieźle we znaki i wtedy mnie kusi żeby łyknąć * tabletkę szczęścia *, ale zawsze robię to tylko wtedy kiedy wiem , że dłużej nie dam rady. Przyznam , że zazdrosciłam moim koleżankom, które biora leki, bo czuły się super, ale trochę pogrzebałam w internecie i wyczytałam, że owszem na jakis czas pomagają. później okazuje się, że są za słabe i sięgamy po coraz silniejsze i większa dawkę, aż przychodzi moment, że wogle nie wyobrażamy sobie życia bez tabletek. Poczytajcie sobie kochani posty pani jadwigi paszczyńskiej z * nerwicy mozna się wyleczyć *. Fajne i madre porady. Super, że pani Jadwiga, która pokonała nerwicę / i nie tylko / chce pomagac innym i dodawac nam otuchy i wiary. :::) Najgorsza i niedopuszczalna w tym naszym paskudztwie jest bezczynność . Musimy starać się nie doporowadzać do tego, że się nudzimy, bo wtedy mysli robią swoje. Sama wiem z doświadczenia, że jak zajmę się czymś konkretnym zapominam o swoich dolegliwosciach.
A tak poza tym to niedługo urlop. Odpoczynek jak najbardziej się przyda. Mam nowego pieska - owczarka podhalańskiego, bo poprzedniego musielismy uspić:::((( Ten jest kochany, ale potrzeba cierpliwości żeby go sobie wychować na madrego i kochanego . Pogoda tez była ostatnio depresyjna. A nam nerwuskom słońce jest bardzo potrzebne. Trzymajcie się kochani Pa :::))))
123eu,
2010-06-07 08:56:57, w:
» ostatni postHej Agatko ! No niestety taka nasza uroda.chodzimy biedne od lekarza do lekarza , wszyscy się dziwią, czy nie szkoda mi czasu, ale ja szukam poprostu pomocy. Ponad rok zawrotow głowy łatwo się mówi, ale ja mam juz dosyć. Nie biorę żadnych psychotropow i czasami sie zastanawiam, czy dobrze robię. Chyba pojde do neurologa, może ona cos poradzi na te zawroty. Pozdrawiam cieplutko.:::))))))
123eu,
2010-06-01 08:53:34, w:
» ostatni postHej Agatka ! U mnie bez zmian - raz lepiej raz gorzej. W dodatku ta pogoda, brak słońca to wszystko działa niekorzystnie na nas nerwuskow. Staram się jak najmniej skupiać na zawrotach, ale nie zawsze mi wychodzi.A jak tam Twoje samopoczucie ?
123eu,
2010-05-25 08:39:58, w:
» ostatni postHalo ! Czy wszyscy już pokonali nerwicę ? Gdzie kochani jesteście ????
123eu,
2010-05-21 08:35:32, w:
» ostatni postA jakie Anetko bierzesz leki ?
123eu,
2010-05-18 10:21:09, w:
» ostatni postWitaj Aneta. Fakt mnie zawroty juz też doprowadzają do szału. Wszyscy ciagle mówia to samo - zacznij je ignorować, ale to nie jest takie łatwe. bo one są u mnie non stop. Masakra !!!!!!! Ciekawe gdzie cała reszta naszych nerwusków ?