HiszpaneQ,
2010-02-11 01:07:40
Witam ostatnio w nocy zaczelem sie budzic ze snu i pojawia sie ogolne wrazenie jakby mi serce nie bilo dotykam sie w klatce piersiowej i czuje ledwo wyczuwalne słabe bicie (nic mnie nie boli i nie ma zadnych innych objawow) ale czuje tez po sobie jakby mi serce coraz wolniej i slabiej bilo czuje jakby zaraz mialo sie *wylaczyc* wstaje po chodze po domu po czytam gazete i potem czuje sie dobrze ale co to moze byc moze ktos z was moze poradzic mi ? czy to moga byc objawy jakies choroby
Pozdrawiam
anmab,
2010-02-11 01:14:38
A masz możliwość zmierzenia sobie pulsu? Ja bym zrobiła EKG tak na początek,aby wykluczyć/potwierdzić bradykardię (częstość akcji serca poniżej 50 uderzen na minutę)lepiej zawsze wszystko sprawdzić.
~HiszpaneQ,
2010-02-11 15:16:35 (IP: 83.6.61***)
Uderzenia mam w normie tylko wlasnie podczas przebudzenia mam kolo 55- 60 ale zapomialem dodac ze mam chore serce stwierdzono mi wypadanie platka zastawki mitralnej.
anmab,
2010-02-11 15:43:39
Ja również mam wypadanie płatka zastawki mitralnej i z tego co wiem to zadna choroba tylko taka mała wada:) o ile mozna to nazwac wada;) Ja na Twoim miejscu i tak bym zrobiła EKG nic nie zaszkodzi,a jak juz to tylko pomoze:)