TheJoker,
2009-09-14 14:45:28
Witam.
Pisałem już raz na tym forum, ale teraz chciałbym to jakoś zebrać. Otóż moją dziewczynę meczą różne dolegliwości, zaczęło się od zawrotów głowy, mdłości, bólu głowy, brzucha, zmęczenia, osłabienia, niskiego ciśnienia, senności, w między czasie pojawiały się kłucie w okolicach serca, nadwrażliwość na ciepło, zaburzenia widzenia (widzenie nierelane?), bóle kręgosłupa, nóg, kilka razy wyszły jej węzły chłonne w okolicy szyi, męczy ją lęk o to, że nie będzie zdrowa, że się nie wyleczy, bo nie wiadomo co jej jest, stała się drażliwa, często płacze. Aktualnie skarży się na ból głowy, zmęczenie, senność, lęk, drażliwość, dostała łupieżu, czasami bóle w okolicy serca. Najgorsze jest to, że ja powoli nie jestem w stanie jej pomagać, boje się kolejnego smsa, tego, że znowu napisze, że źle się czuje, że ja nie wiem co jej jest. Siadam psychicznie. Więc proszę was o pomoc? Może ktoś spotkał się z takim przypadkiem. Jeżeli tak to jaka to była choroba? wymienicie wszystkie jakie się Wam z tym kojarzą. czy to nerwica, depresja, może coś związanego z tarczycą lub krążeniem?
~rozsadku,
2009-09-14 15:22:10 (IP: 80.54.1***)
A nie może zrobić badań na tacaycę? I z wynikami iść do lekarza?To chyba prostsze niż się zamartwiać.
~ccc,
2009-09-14 15:29:07 (IP: 80.54.1***)
Niech zrobi bad krwi OB,MORFOLOGIA,CRP,ELEKTROLITY i TSH,th3 i4 i z wynikami do lekarza,na forum nikt ci diagnozy nie postawi.
~john Pawlak,
2009-09-14 15:31:44 (IP: 80.54.1***)
A nie zrobił ty jej dzieciaka?
~stwierdzona narwica,
2009-11-17 09:40:43 (IP: 212.160***)
To może być nerwica - należ się udać do dobrego psychiatry - napradę pomoże!!!!!a przede wszystkiz zrobic tak jak radzą inni wszystkie możliwe badania krwi i wszystkie hormony tarczycy!!!wizyta u lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie (hormony mogą być płatne ale warto zapłacić) i dopiero się należy zamartwiać i szukać specjalisty!!!!