Forum Kardiologia » Kardiologia » Bardzo płytki oddech i płatek zastawkowy

Bardzo płytki oddech i płatek zastawkowy

« | 1 | 2 |
~stella, 2010-03-31 21:15:56 (IP: 83.238.***)
Może to kolka jest? Co to znaczy obok serca? Pod żebrami może być kolka. Jednak radzę Ci to sprawdzić. W wieku 12 lat przeszywający ból, to nie jest normalne. Przynajmniej ja tak nie miałam i moi rówieśnicy również. Teraz mam 32 lata, nerwicę i boli mnie co chwilę coś innego. Również przeszywająco. Jednak to w wieku 12 lat na pewno się nie zdarza. Idź do lekarza, a rozwiejesz niepokój. To na pewno nic groźnego.
~18-latka, 2010-05-07 08:08:52 (IP: 82.177.***)
Witam! Od dłuższego czasu mam ten sam problem, byłam na badaniach i wszystko jest ok. Lekarz przepisał mi magnez. Ale też czasami nie mogę sobie juz z tym poradzić, co zrobić zeby złapać oddech bo wydaje się, że jesli tego nie zrobię to sie udusze...:/// To straszne uczucie... ale byłam już u kulku lekarzy i kazdy mowi ze to skres, a ja wiem na pewno że stres nie jest przyczyną, bo takie objawy pojawiają się nawet przed snem, kiedy jestem spokojna. Nawet kiedy zasypiam to zrywam się, bo wydaje mi się ze sie duszę:( Wydaje mi się że to nie w porządku, to nie jest normalne by łapać powietrze podczas ziewania *jak ryba*... tylko dlaczego zaden lekarz nie potrafi tego zdiagnozować, by wiedziec jak temu zapobiegac...
~Beata, 2010-06-23 11:39:54 (IP: 85.112.***)
Witam, mnie też dotyka ten problem.Nie mogę wciągnąć do końca powietrza,od tego wysiłku boli mnie krtań, zaczynam kaszleć i wtedy udaje się. To jest jeden wielki obłęd, non stop wciągam powietrze i non stop kaszle. Do tego dołączył się jeszcze świst przy oddychaniu. Mam 44 lata rok temu wylądowałam w szpitalu, zaczę lo szamotać mi się serce i zrobiło mi się bardzo niedobrze. Stwierdzono przyśpieszony rytm serca i silną nerwicę. Biorę propranolol 20 mg dziennie. Zapisano mi również hydroxizinum i /albo/ afobam. Jestem zmęczona tą cała sytuacją, jeśli ktoś może mi coś doradzić to bardzo proszę o kontakt mailowy
luska6605@wp.pl
Będę wdzięczna.
Odpowiedz
« | 1 | 2 |
Witaj, jesteś niezalogowany! Zaloguj się, albo zarejestruj.