Pierwszą wizytę u dr Koźluka miałem w grudniu po dwóch miesiacach w klinice na Banacha zrobiono mi tomografię komputerową serca. Od tego badania na ablacje czekałem dwa miesiące, ale czas oczekiwania uzależniony jest od ilości oczekujących. Proszę się nie bać i spokojnie czekać, dr Koźluk to wysokiej klasy specjalista i nie ma powodu do zdenerwowania.Pozdrawiam i trzymam kciuki:)
Wielkie dzięki za wyczerpujacą informację
Witam jestem swierzo po Ablacji a robił Dr Kożluk 14 05 2010 a dziś jest 16 i jest rewelka czuję sie dobrze jak na chwile odecną i gdybym miał robić to tu i przez tego lekarza to co robi o wszystkim ci mówi co będzie robione i jak możesz sie poczuć w danej chwili A co do personelu to jest spoko miły sympatyczny i jak ma ktoś pytania to chetnie odpowiem pozdrawiam życzę zdrowia
Andrus odezwij sie mam w srode ablacje u dr kozluka za 4 dni Bardzo sie boje moje gg 22 00 72 09
Juz po zabieg i badanie robił dr Marek Kiliszek wspaniały człowiek i lekarz z zespołu dr Kozluka Serce dalej szarpie i czsem piecze klatka ale to dopiero tydzien Zabieg trwał 5 godzin starali sie pomóc jak najbardziej cos tam zrobili ale nie wszystko Mam nadzieje ze czestoskurcze komorowe nie beda tak mnie meczyc i moze kiedy serce sie zagoi bedzie troche lepiej licze na to TAKŻE POLECAM ABLACJE W AM WUM NA UL BANACHA 1A !!!NAJLEPSI!! Moje gg 22007209
Mialem trzy ablacje na Banacha i tak to sprawili ze odeslali mnie z popalonym sercem ze trzeba bylo robic operacje zastawek a
mpozna sie bylo obejsc bez tego wszystkiego. Trafilem .do Anina ale juz z nienadajacym sie sercem Dzieki Dr Kozlukowi A Teraz po dojsciu do wprawy ma klinike na Kaczej,Nie wierzcie w cuda.......czlowiek Chory poddaje sie wszystkiemu, wierzac ze akurat jemu sie uda. Moze I tak jest. ale zalecam odpowiednich fachowcow . a tacy sa w Aninie...np .Doc, Hryniewiecki.
Pikawa
wnioskuję, że dawno miałeś te ablacje (napisałeś: * A Teraz po dojsciu do wprawy ma klinike *), czemu winisz Dr. Koźluka, Jego ekipę, czy AM?
Możesz bardziej merytorycznie i po kolei?
Ludzie potrzebują dobrej wiedzy o różnych ośrodkach i lekarzach, ale generalizowanie może zaszkodzić, i nie tyle reputacji kliniki czy lekarza, ale potencjalnym pacjentom, których się odstrasz lub namawia.
Anin to miejsce bardzo miłych lekarzy, świetnych kardiologów. Ale miałem sposobność poznać Dr. Koźluka, i nie widziałem różnicy jakościowej itp. Leżałem tylko w Aniine, zaznaczam. Na AM ( jeszcze? ) nie.
Jak będziesz miał czas, powinieneś napisać więcej - mniej emocji, więcej faktów.
Dzięki i pozdr
To Twoje prywatne zdanie Na uszkodzenie moze sie składac wiele czynników Moze jak gówno w przereblu skakałes na stole albo co... Ekipa dr Kozluka to najlepszy zespół do walki z arytmia A to co piszesz mam głeboko w dupie i nie zdziwie sie jakbyś był prowokacja konkurencji!!!
witam migaczy nikt nie pisze o ablacjach w warszawie w ostatnich miesiącach , co sie stało czy jest przerwa czy urlop u dr.Kożluka czekam na termin i coś długo to trwa
Wieslaw57. Latwo krytykowac- to kazdy potrafi. Mialem ablacje w kwietniu i obecnie juz gram w pilke ze swoim synem . Doktor Kozluk to duzy fachowiec i tego nikt i nic nie zmieni. Jezeli mialbym sie jeszcze raz zdecydowac sie na zabieg to znow wykonawca bylby doktor Kozluk. Pozdrawiam
Ja miałam zabieg ablacji 1,5 roku temu na Kaczej przez zespół dr Koźluka. Robił to dr Marek Kiliszek pod okiem Koźluka. Zrobili to bosko. 15 sierpnia minęły dwa{2} lat od częstoskurczu. Czuję się BOSKO. Dzięki. KOŻLUK I KILISZEK TO WSPANIAŁY ZESPÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może ktoś z Was wie czy dr Koźluk przyjmuje gdzieś prywatnie , jak wogóle do niego można dostać się? Sprawa dość pilna.Za podpowiedź z góry dziękuję.
Tak, w Warszawie, polecam:-)
Dr Edward Koźluk: Centrum Medyczne WUM ul.Banacha 1a blok F. Zapisy telefoniczne 22-5991801 do -03.
Profil kliniczny: diagnostyka i leczenie zaburzeń rytmu serca (szczególnie metodą ablacji)
diagnostyka i leczenie zasłabnięć i omdleń.
Być może także gdzieś jeszcze, ale tego nie wiem. O ile mnie pamięć nie zawodzi w środowe popołudnia.
Pozdrawiam
Bezinteresowny dzięki.
Fred.20.09.2010 witam migaczy .żyłem z tym *zjawiskiem*8 lat. przed zabiegiem w grudniu 2009migałem 2x dz. Po zabiegu ablacji wykonanym przez zespół dr Kożluka w klinice na Banacha w stolicy czuję się znakomicie.Mam 64l dziękuję i pozdrawiaM ZESPÓŁ DR. KOŻLUKA